Wat zeggen mijn klanten:

Reactie plaatsen

Reacties

Lieke en Jordi
een jaar geleden

Wij zochten contact met Rachel omdat we ons huis ruimtelijker en warmer willen inrichten maar zelf niet goed wisten hoe. Rachel heeft een hele leuke persoonlijke aanpak en heeft super goed naar onze wensen geluisterd. Het advies en het ontwerp wat ze heeft neergzet is enorm gaaf wij zijn super enthousiast. We zijn ook blij met de shoppinglist waardoor e.a. nog makkelijker uitvoerbaara is!

Ankie
2 jaar geleden

De workshop was een hele leuke ervaring!! Met de opdrachten en testen weet ik nu welke woonstijl bij mij past. Ik kan nu gaan shoppen met mijn spicy basic moodboard en daarmee makkelijk mijn keuzes maken! Bedankt voor de leuke gezellig en leerzame dag!! Ik zou het iedereen aan bevelen!

Inge van Zandvoort
2 jaar geleden

Het was een hele leerzame workshop! Ik zelf heb altijd moeite met keuzes maken en dat heb ik echt wel geleerd.
Ook was het erg gezellig en een heerlijke lunch. Dus zeker zeer geslaagd!!

Niek en Chantal
2 jaar geleden

Wij zijn ontzettend blij met het advies en ontwerp van Rachel. Door de vierkante vorm van onze woonkamer bleven we maar puzzelen en schuiven met meubels. Ook waren onze meubels nogal gedateerd. Per toeval kwamen we in contact met Rachel. Ze voelde onze wensen goed aan. Na de voorbespreking en de inventarisatie volgde het uitgewerkte plan. Voor de toelichting van dit plan nam ze super uitgebreid de tijd, zo fijn (en gezellig)! Haar idee was echt in de roos; origineel, warm én stoer. Aan de hand van de shoppinglist zijn we vervolgens zelf – stap voor stap – de meubels en accessoires gaan kopen. We appen nog steeds als ik twijfel over een aankoop of een kleurkeuze. We zijn echt weer verliefd en trots op ons eigen huis! Enorm bedankt Rachel!

Tredos - Your ICT Solutions Partner
2 jaar geleden

We kregen vorig jaar niet alleen een nieuwe bedrijfsnaam, maar er stond ook een grote verhuizing op het programma. De wens was om een professionele, zakelijke, maar ook zeker warme sfeer neer te zetten. En hier schoot Rachel ons te hulp! Een monsterklus kon je het wel noemen. Rachel kwam al snel het nieuwe pand bekijken om inspiratie op te doen. We werden onder vuur genomen met diverse vragen en wensen. Zaken waar we vooraf zelf nog niet aan hadden gedacht. Nog geen twee weken later stond Rachel weer op de stoep. Dit keer met een plan en een presentatie. We waren gelijk enthousiast! In het plan zaten verrassende elementen en het hele concept klopte. Van de verfkleuren, de verlichting tot aan het ronde vloerkleed. En hoewel we bij sommige plannen een beetje sceptisch waren, hebben we Rachel toch de vrije hand gegeven. En gelukkig maar. Het eindresultaat is verbluffend! Iedereen, maar echt iedereen uit het bedrijf is blij met hoe ons gebouw er nu uitziet. Onze klanten die op bezoek komen strooien ook nog steeds met complimenten. Het interieuradvies past bij de ruimte, onze wensen en onze bedrijfshuisstijl.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het organisatorische talent dat Rachel beschikt. Ze neemt zoveel zorgen en taken uit handen. Ze kwam direct met alternatieven en oplossingen wanneer we onze twijfels hadden.

Al met al zijn we Rachel heel erg dankbaar voor haar plan, advies en uitwerking.

Yvonne de Ruijter
2 jaar geleden

Op zoek naar sfeer in onze wat onhandige en grote kamer kwamen we bij Rachel terecht.
Ze heeft in twee uur tijd de kamer bekeken en per hoek een advies gegeven, uitgewerkt in een duidelijk en verassend plan. We gebruiken vooral de spullen die we al hebben en voegen nieuwe dingen toe,. Rachel heeft kleuradvies gegeven voor op de muren en voorbeelden van een ander gebruik van accessoires gegeven.

We zijn dezelfde avond nog gaan schuiven met de meubels en het resultaat was al meteen zichtbaar; meer rust en sfeer.
Met twee nieuwe lampen is het al veel gezelliger in huis en het voelt nog steeds als van ons.
De komende weken gaan we stapsgewijs verder met schilderen en veranderen.

Ik ben heel blij met de tips en denk dat het ons zeker gaat lukken de kamer zo te veranderen dat het 'klopt' maar dat wij ons er thuis voelen.

Het is fijn dat Rachel bereid is bij vragen nogmaals langs te komen en ik kan haar zeker aanraden voor advies op maat!

Patricia Van den Elsen
3 jaar geleden

Prachtige combinatie van rust en functionaliteit heeft Rachel aangebracht in mijn interieur. Het is een geheel geworden, een thuis, voor mij en mijn 3 kinderen.
De kleuren en de natuurlijke materialen zijn nu in balans. Dankbaar voor het prachtige resultaat!

Jessica
3 jaar geleden

Rachel heeft ons in korte tijd waanzinnig geholpen. Doordat ze met concrete adviezen kwam en die adviezen zelfs voor ons uittekende, konden we direct aan de slag. We hadden een duidelijk beeld bij haar uitleg. Rachel kwam met ideeën waar we zelf nooit op zouden komen. Ik ben haar erg dankbaar en raad haar aan een ieder aan die op zoek is naar een passende interieurstijl. Rachel is doortastend: ze ziet snel wie er voor haar zit en stemt adviezen af op jouw persoonlijkheid en smaak.

Renee
3 jaar geleden

Na de verhuizing lukte ons het maar niet om de sfeer in onze woonkamer te krijgen. De grote lijnen hadden we wel maar het was nog geen geheel. Door de adviezen van Rachel kwam er eenheid en warmte in ons huis. Een ‘simpel behangetje‘, meubels draaien, verlichting toevoegen,
wat accessoires aanschaffen en onze woonkamer klopte!
Rachel stimuleerde ons ook om meer te werken met kleur, iets dat we zelf erg spannend vonden om te doen in ons interieur. Het toevoegen van kleur hebben we, op Rachel
haar advies, ook toegepast op de kinderkamers. Hierdoor kregen deze kamertjes ook meer sfeer en hebben we 2 dochters die graag naar boven gaan om te spelen en te slapen.
Kortom, heel blij met tips en adviezen!

Kristel
3 jaar geleden

Zo’n anderhalf jaar geleden hadden wij een nieuwe woning gekocht, die we volledig gingen verbouwen. We hadden toen nog geen idee hoe we de benedenverdieping wilde gaan inrichten.
Via onze aannemer kwamen we in contact met Rachel.
Zij heeft na een uitgebreide intake een plan voor ons gemaakt, waar we tot op de dag van vandaag nog erg blij mee zijn. Ze is met veel ideeën gekomen, waar wij zelf nooit aan zouden hebben gedacht. Alles helemaal uitgewerkt met sfeerimpressies en tekeningen.
We krijgen nog steeds veel complimenten van mensen die de benedenverdieping voor het eerst zien.
Ik kan het echt enorm aanraden om een interieurstylist als Rachel in de arm te nemen. Het gaat je zoveel brengen. Wij genieten nog steeds iedere dag van ons huis!