Een indeling die wél klopt - Drunen

Van een vastgelopen idee, naar een logische ruimte die alle wensen vervult

De tape was op de grond geplakt, toen ik in het huis van dit stoere gezin in Drunen binnenkwam. Want wat wilden ze graag een U bank, maar hoe ze ook pasten en meten, het lukte niet om de gewilde U bank in de huidige zithoek van het huis te plaatsen. Ik ging ze helpen.

Ik heb de zithoek verplaatst naar de andere kant van de woonkamer. De ruimte aan die kant is ruim genoeg voor een U bank, grenst aan de voorkant van het huis en heeft minder lichtinval, waardoor het ideaal is voor een gezellige zit- en tv hoek. De eethoek stond in de oude situatie voor de doorgang naar de tuin. Door de eethoek te verplaatsen naar de schuine hoek van de kamer, kun je ruim zitten, in het daglicht zitten, heb je uitzicht op de tuin en houdt je de doorgang naar de tuin vrij. Tevens heb ik ze laten zien hoe je in de toekomst de wand naar de keuken kan uitbreken en de keuken kan vergroten en betrekken bij de woonkamer. 

Dit gezin was met stomheid geslagen, want deze mogelijkheid hadden ze zelf nog niet gezien. Ze waren er super blij mee en de bank was diezelfde week nog besteld! 


Resultaat


Voor