Een eenhoorn droom - Vught

Van niks naar een droom slaapkamer met een uniek maatwerkmeubel waar vele jaren plezier aan beleefd kan worden

Ik heb deze kamer ontworpen en uitgevoerd voor een creatief meisje die van meidenkleuren en eenhoorns houdt, Ik heb gekozen voor een maatwerkmeubel, die meegaat tot deze meid uit huis gaat. De kleuren en de accessoires in de kamer zijn makkelijk te vervangen, als zij in de puberteit ineens iets anders wilt. Maar het bed kan blijven omdat hij gemaakt is met volwassen maatvoeringen en neutrale kleuren. En waar er nu een speelplek is boven haar bed, wordt dit later een chillplek.  

Het bed is 120 cm x 200 cm. Dat is nu al handig voor logees en sleep-overs met gezinsleden en later kan er een vriendje bij. De ware eyecatcher zie je met het licht uit. Boven haar bed is een sterrenhemel gemaakt met een smartlight, zodat ze ook nog van kleur veranderen! Het dient als pracht en nachtlamp in een. En zie je het sterrenbeeld maagd ook (haar sterrenbeeld)? Bij de speelplek zitten glitters op de muur en op de spijlen zitten gouden glitters.

Ik heb gekozen voor een oud bureau, die vrij groot is. Zo kan ze al haar creatieve spulletjes kwijt en heeft ze genoeg ruimte om te creëren. Om het bureau wat minder opvallend aanwezig te laten zijn, heb ik het geschilderd in dezelfde kleur als de muur. Zo valt hij als het ware weg in het geheel. Haar kledingkast is ook oud en heb ik een bijpassende contrastkleur gegeven. De bijpassende vrolijke accessoires maken het geheel af.

Een droom(slaapkamer) waar de sterren van de hemel wordt geslapen !


Resultaat