Een duurzame kinderkamer om van te dromen - Vught

Van niks naar een unieke slaapkamer met een maatwerkmeubel waar vele jaren plezier aan beleefd kan worden

Deze meid kreeg voor haar 6e verjaardag een nieuwe slaapkamer.  De ruimte besloeg 10 m2, wat best ruim is voor een kinderkamer. De ouders wilden iets speciaals voor deze slaapkamer en kozen voor een maatwerkmeubel die meegaat totdat deze meid het huis gaat verlaten.

Ik heb een bed ontworpen waarbij ik rekening heb gehouden met de volwassen maatvoeringen, zodat de slaapkamer in de loop der jaren niet te klein wordt. Het bureau heb ik naast het bed geplaatst i.p.v., wat je vaak ziet, eronder, Er is immers genoeg ruimte en daarmee creëer je onder het bed nu een lees en speelplek en later een chillplek. Tevens is er zo genoeg werkruimte aan het bureau voor een puber. 

Daarnaast heb ik het bed gelijk 120 cm breed gemaakt. Dat is nu al handig voor logees en sleep overs met gezinsleden en later omdat een puber nou eenmaal graag lekker slaapt. 

Bij het hoofdeinde zit een stopcontact en usb poort.

Deze meid heeft zelf haar behang mogen kiezen en ik heb de rest van de kamer daaromheen ingericht en gestyled. De oude meubels heb ik in dezelfde kleur als het behang laten schilderen, dat geeft een rustiger beeld aan een drukke wand, dan wanneer de meubels een andere kleur zouden hebben. 

Een droom(slaapkamer) waar vele gezellige logeerpartijen zullen plaatsvinden!


Resultaat